Logotip de Adolescents.cat
nieiniei
nieiniei
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 12/10/16 17:59
asdfghjklñlkjhgfdsa.............12/10/2016
Hola, tinc un dubte molt gran, bueno el que pasa es que estic molt liada...

Jo avans anava a un altre intitut i a 4t em van canviar a un mes a prop de casa meva, ara estic a 2n de batxillerat i un noi que anava al meu insti d'avans fa el cicle d'hosteleria a aquest institut, el que avans anava era un intitut molt petit i tots ens coneixiem mes o menys , osigui que ja el coneixia de vista pero mai haviem parlat ni res. EL que pasa es que ara m'hi vaig fixar mes en ell i nose el trobo mono i em mira molt , pero es mes petit que jo per un any i nose... Tambe crec que es bastant timit, pero la gent parla molt be d'ell, nose a mi mai m'ha agradat ningú per això no entenc perquè ara em fixo tant en aquest noi.... Estic molt liada ni o m'entenc a mi mateixa.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 03/11/2016 09:08

Hola!


Doncs nosaltres tampoc sabem dir-te què t'està passant. Això ho hauràs de descobrir tu mateixa... Potser et crea curiositat? Potser, en ser una persona que ja coneixies, t'hi fixes més? Potser et comença a agradar?


Explora què et passa amb aquest i passa-t'ho bé! Que és una sensació molt divertida! Per què no proves de parlar-hi? aprofitant que veniu del mateix institut... teniu un bon tema per començar a parlar ;)


Molts ànims!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: