Logotip de Adolescents.cat
mia09
mia09
Any: 1998
Comarca: Tarragonès
Data: 11/10/16 14:42
Vull manifestar-me!
No ho se si estaràs d'acord amb mi o altra gent però el tema de les noies anorèxiques i les curvi (o com es diguin) em té negra.

Pareix que al món només hi hagin 2 tipus de noies les que pareixen cadàvers i les gordes, parlant clar i sense faltar, i les noies com jo de talla 36, amb poc pit i una mica de panxeta? no he vist cap model, ni cap conte d'instagram que hagi una noia així i crec que jo so el tipus de noia més abundant. Perquè això? De qui em puc influenciar?

Estic molt indignada amb aquest tema, gràcies adolescents!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/11/2016 22:10

Hola!

Doncs tens tota la raó! hi ha cossos de totes formes i tots colors i costa molt trobar-te reflectida en els models actuals. Així que... potser la millor model pots ser tu mateixa! ;) No crec que en trobis cap de millor!


Gràcies per ser tan crítica amb aquesta societat! Necessitem gent com tu que qüestioni els models a seguir ;)


Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: