Logotip de Adolescents.cat

Any: 1994
Comarca: Bages
Data: 10/10/16 20:23
Estic estancada
Hola, a veure jo sóc una persona molt tímida, i vergonyosa. També tinc tlp (trastorn límit de la personalitat) i problemes amb el menjar.
Aquest consulta la faig perquè a mi m'agradaria estudiar psicologia a la què tingui diners... que per això aquest any hauria de treballar, cosa que em fa pànic.
I a part els meus pares no estan d'acord que estudii, diuen que ja en tinc prou amb el grau mitjà i superior que vaig fer, però m'he adonat que el què vaig estudiar no és lo meu. I desitjo estudiar psicologia, però no sé ni seria capaç.
Fa poc vaig estar ingressada i la psiquiatre em va dir potser estudiar una cosa més senzilla que psicologia, pq suposo que no em veia capaç. En canvi la meva psicòloga diu que pq no?
Durant l'ingrés em van fer un test, que ja havia fet als 12/13 anys. Crec que sóc una mica retressada, sempre m'ha costat molt estudiar i treure bones notes, tot i que els cicles formatius vaig donar lo millor de mi i treia més bones notes que a la eso, però a part a la eso em van fer bullyng i potser també afectava els meus estudis.
Aquest any hauria de trobar feina.. però jo només vull estudiar...
Tu creus que estic capacitada per estudiar psicologia?
(abans de la carrera encara he de fer les PAU, perquè no vaig treure suficient nota al grau superior (7'2 i es necessita 8)).
No sé què fer.
Ja tinc 22 anys i em sento molt gran, els de la meva edat ja han acabat carrera. No vull ser vella i encara tenir somni per complir d'estudiar psicologia.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/11/2016 22:08

Hola!


Moltes gràcies per la teva consulta i per confiar en nosaltres. És fantàstic veure que tens aquest somni i que en tens tantes ganes! Això és un gran motor per seguir aprenent i creixent com a persona. 

Sembla que el tema econòmic és un petit obstacle per aconseguir-ho, així doncs, per què no proves de compaginar una feina amb alguna assignatura de psicologia? Així començaràs a tenir alguns ingressos i també et servirà per veure si t'agrada el món de la psicologia... 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: