Logotip de Adolescents.cat
sweela
sweela
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 09/10/16 20:40
Contacte visual
Vaig fer una consulta i la heu publicat, però no em surt la resposta...
http://www.adolescents.cat/consultori/ampliacio/42347
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/11/2016 20:01

A nosaltres ens surt la resposta perfeitamente. De lotes manteres, aquí et torno a copiar el que la leva companya Laia t'havia dit!

Hola Sweela, 


No tens cap problema! Com més ens obsessionem amb un tema, més ens hi fixem i més nerviosos ens posem. És perfectament natural que la nostra mirada no pugui estar totalment fixada en un punt quan parlem amb una altra persona, perquè hi ha massa estímuls. Mentre mirem a la persona: ja sigui als ulls, al mig de les celles, als llavis, al nas, a les mans.... Ja li estem dient que ens interessa el que diu, així que no pateixis!

Pensa que si et fixes tant en què estàs mirant i on fixes la mirada, t'estàs perdent part del teu discurs, perquè el teu cervell està centrat en una altra cosa ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Gràcies de nou!
--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: