Logotip de Adolescents.cat
5789
5789
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 08/10/16 15:33
Nose com desnamorar-me de algú
hola, fa un any que he conegut a un nen, que ens vam coneixer per whats. El primer cop que hem va obrir dien-me que li molava vaig començar a sentir coses per ell, però el fet es que viu lluny de mi i nomès ens hem pogut veure un cop i no ens hem liat. Ara despres d'un any hem decidit deixar-ho com amics però crec que encara em mola tot i que ell crec que ja m'ha oblidat. En fi intento coneixer a algú nou per intentar-lo oblidar-lo pero no hi ha ningú que amb vulgui conèixer. que faig?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/11/2016 08:50

5789! Gràcies per escriure'ns!

Conèixer a algú altre no et servirà per obliar a aquest noi. El més important ara és que, mica en mica, et vagis curant. No tinguis pressa... tot és molt recent... i és nroal sentir dolor, i no hi ha anestèssia per aquest dolor!

et deixo un vídeo que potser et podre ajudar una mica:




FRIhF2bless

Gràcies per la confiança!
--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: