Logotip de Adolescents.cat
RubiaS
RubiaS
Any: 1998
Comarca: Baix Penedès
Data: 07/10/16 17:36
NR. No sé que fer
Hola! Tinc un problema, no sabia ben bé si preguntar en l'apartat de psicologia o en el de sexualitat, al final a siguit aquest. El problema es que tinc un amic que conec de fa temps però ara ens portem molt i alguns amics pensen que tontejem pero ho hem parlat i de cap manera tontejem, a més ell té parella. Jo el veig més com un noi que pot convertir-se en millor amic que en altre cosa pero els meus amics m'han dit que vagi amb compte perqe sembla una altra cosa. No sé com fer perque em cau molt bé pero no vull que els meus amics pensin que soc una tira canyes perqe no sóc així, nomès es que soc molt oberta amb tothom pero amb ell parlo molt perque coicidim en molts llocs.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/11/2016 11:42

Hola Rubia, 

Si tu tens clara la seva situació personal (té parella) i els teus sentiments cap ell (l'estimes com un amic), n'heu parlat tranquil·lament i tots dos sentiu que és una bona amistat... Quin és el problema?

El que la gent pugui dir no ho pots controlar, només pots controlar quin efecte té això sobre tu.


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: