Logotip de Adolescents.cat
Lauraa💔🔐
Lauraa💔🔐
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 06/10/16 21:18
torno amb ell? no? QUE FAIG?
hola, tinc molts dubtes, vaig estar amb un noi al cual jo vaig arribar a estimar moltíssim pero ell ami no, perque simplement mo va demostrar, cuan el vaig anar a veure a part de estar amb mi va estar 'tontejant' amb 3 amigues meves, i no ho se, m'havia oblidat una mica d'ell pero... fa pocs dies em va enviar un whatsapp dienme 'hola guapa<3' i va ser molt extrany ja que tambe hem va dir que si quedavem..

necessito la vostra ajuda¡¡¡¡
petons<3
LAURA
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 31/10/2016 12:24

Hola Laura, 


Crec que el comportament d'ell ja parla per si mateix, no creus? La manera com actua ja t'està dient quin interès té en tu. 

Ara tu has de decidir si vols estar amb una persona que actua així, si a tu no et fa mal, endavant! Però si tu busques una relació de confiança, seguretat i estabilitat, on tots dos us cuideu l'un a l'altre i us respecteu... Potser no és el moment de tenir-la amb ell. 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: