Logotip de Adolescents.cat
Dricdrac
Dricdrac
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 05/10/16 22:28
Ajuda! no se com dir-li a una noia que m'agrada molt.
Hola, no se com dir-li a una noia de la meva classe que m'agrada molt, compartim gustos, li agrada la historia, li agrada el anime, els mangas, i moltes altres coses, el meu cap va a una banda que es la de dir-li de cop que m'agrada, pero el meu cor va cap a la banda de dir-li per correu o per un lloc de internet privat
Ajuda i gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 31/10/2016 12:07

Hola!

Ens demanes que decidim per tu i això no ho podem fer! La decisió és teva, perquè tu has de buscar la forma en què et sentis més còmode. 

Evidentment, cara a cara és més potent, però també comporta més riscos i més vergonya. Una opció pot ser tirar-li alguna indirecte, a veure com reacciona. Així no t'exposes tan directament, però pots veure si et segueix el joc... què et sembla?

I si aquesta idea se't fa una muntanya, sempre et queda la declaració virtual.... Però implica una cosa: la vergonya quan us trobeu cara a cara! ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: