Logotip de Adolescents.cat
LanceWoo
LanceWoo
Any: 2000
Comarca: Baix Camp
Data: 30/09/16 21:54
Em vaig liar amb un noi, i ara passa de mi...
Hola adolescents,

Divendres passat vaig anar a una discoteca, i em vaig "liar" amb un noi. Ens ho vam passar molt bé, i ens vam intercanviar telèfons, fer fotos, i aquestes coses. Més tard, quan ens acomiadàvem em va deixar caure que estava de lio amb una noia, però res serio. El cas és que avui me l'he trobat a tennis, i és que anirem junts a classe, i no m'ha dit ni hola. Hauria de saludar-lo jo? La situació és bastant incòmoda, què hauria de fer?
Moltes gràcies i un petó.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/10/2016 21:26

LanceWoo! hola, com estàs?

Gràcies per la confiança que has depositar a adolescents.cat!

La pregunta més senzilla de totes és:has parlat amb ell? Si no parles amb ell no sabràs què li passa i poster seria bona idea parlar-ho amb ell i heu de coincidir a tenis!


Una abraçada!


--

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga. Meràkia
Instagram: @elenacrespi81

Web: www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: