Logotip de Adolescents.cat
J2003
J2003
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 30/09/16 18:22
AJUDA!!!!!!!!!
Holiiis,jo soc una nena molt implicada estudiant,pero fa uns dies vaig comensar a anar a la biblioteca,alli vaig vore un nen molt maco i me vaig enamorar locament per ell.Ara no puc parar de anar a la biblio per a veureli i ja no esic tan implicada en los estudis.Alguna solucio pr a intentar treurem lo noi del cap???
Perfavor contesteu!!!!!

ADOLESCENTS.CAT!!!!!!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/10/2016 21:23

Hola J2003!

Gràcies per compartir amb nosaltres el teu neguit!

El més ideal seria que poguessis anar a la biblioteca i fessis les des coses: mirar al noi que t'agrada i estudiar. Però, per això necessites molta disciplina i si veus que no pots organitzar-te per fer les dues coses, et recomanem que et quedis a casa de tant en tant per estudiar perquè així evitaràs la temptació... 

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga. Meràkia
Instagram: @elenacrespi81

Web: www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: