Logotip de Adolescents.cat
anònima0410
anònima0410
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 30/09/16 18:06
Ràbia per dins 10
Hola, tinc un problema. Una "amiga" meva es una mica acoplada (bastant) i no ens cau bé a cap nena del meu "grupet" però pujem juntes a l'insti perquè vivim a prop. L'altre dia em va dir que li agradava el meu millor amic. I per una part era igual, pero després em va dir k tmb li molava l'altre millor amic que tinc, i nose, pro em fa molta ràbia, perquè un dels meus millors amics abans em molava, però ara ja no (o això crec). Però es que em mira i em somriu i em quedo empanada total. Fins i tot un nen de me classe em diu que em cambien els ulls quan el veig (jo no m'ho crec). Que faig? M'agrada aquell nen? Es que no vull tenir novio perque no em vull complicar la vida. Necessito ajuda!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/10/2016 21:20

Maria! Hola!

Gràcies per la confiança i explicar-nos la situació que estàs vivint. Sovint, ens trobem desorientats i no sabem ben bé què ens passa.

De totes maneres, tu dubtes de si t'agrada algú per les coses que et dicen però, realment, quan ens agrada algú ho sabem nosaltres, no els altres. I poster et canvien els ulls perquè el trobes guapo o t'atrau però només tu saps si t'agrada o no. 


Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga. Meràkia
Instagram: @elenacrespi81

Web: www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: