Logotip de Adolescents.cat
Panda skkkkkr
Panda skkkkkr
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 30/09/16 11:17
Mi vida
Hola a tots amics, estic avui per rebre un ajut a la meva vida, ja que al veure a aquella noia tan bonica i que em va captivar de una necessito un consell amorós per a mi ja que sempre he sigut un noi de deu amb les noies, bah es broma soc un capullo amb les noies però ja de veritat vull trobar una noia que hem correspongui i tenir una relació estable..:(
Que puc fer?
Tireu de direct ;) @raulredondo2000
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/10/2016 21:01


Hola Panda!

Gràcies per la confiança!

De fet, ens demanes quelcom que a moltes persones els hi agradaria saber. Què fer per trobar algú que t'agradi, et correspongui i puguis tenir una relació estable?

Possiblement no hi ha cap fòrmula màgica i nosaltres apostem per l'autenticitat... per ser com tu ets, per tant, primer has d'agradar-te a tu tal qual ets... ja t'agrades?

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga. Meràkia
Instgram: @elenacrespi81

Web: www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: