Logotip de Adolescents.cat
Holis
Holis
Any: 2008
Comarca: Alt Empordà
Data: 26/09/16 20:38
Mentiders Compulsius
Holaaaaaaaa, crec que un dels meus millors amics és mentider compulsiu, bé, no es que ho cregui, sinó que estic segur que és mentider compulsiu. la majoria de vegades que m'explica algu no és vertitat (ja ke desprès intento preguntar a la gent si la informació que m'ha donat és certa) tot i que jo faig veure que m'ho crec i ke no sé la situació en que està.
M'agradaria parlar amb ell pero em fa por, sincerament no se ke fer perque portem una bona temporada aixi, i algunes mentides provoquen problemes... Necessito consell
Merci.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/10/2016 12:35
Hola Holis!

Primer de tot, gràcies per la confiança i escriure’ns! La situació que ens expliques és ben complicada... però intentarem ajudar-te.

Tot això que ens expliques, tens manera de dir-li amb ell? Perquè ens ho expliques amb sinceritat i també patint per ell i creiem que és molt bo que ell vegi que pateixes per les coses que li passen.

Si li mostres preocupació, sinceritat i suport potser entendrà millor que el confrontis amb això. Tot i que la reacció potser serà de rebuig al principi... Però és molt positiu que vulguis parlar amb ell...

Una abraçada ben gran!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: