Logotip de Adolescents.cat
LAIAIALAIA
LAIAIALAIA
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 25/09/16 17:13
Bfff dubtes amb amor + pares
Mireu, jo coneixia a un noi de vista i estava molt bo al final ens vam acabar coneixent i tal i ens vam liar, ara estem d'algo, ens veiem cada dia encara que siguin 5 minuts, jo crec que ell va enserio perq amb els altres que he estat ens liavem i després sudaven de mi, en canvi ell crec que és diferent es preocupa per mi sempre que pot i em tracta superbé, pero primer de tot, tinc por d'equivocarme, i si realment es com els altres i despres daconseguir el que vol suda de mi? Jo crec que ell no es aixi pero tinc por de que ho sigui ja que soc innocent i no madono del que passa, a mes, dels meus pares nomes la meva mare sap d'ell, li he dit que no estem sortint pero ella ja sap/s'imagina que tenim algo pero a ella li deu fer mala pinta ja que ell es mes gran i tal i tinc por de que no em deixi anar amb ell, a mes, nose si anarli explicant perque si li dic que estic amb ell i al cap dels dos dies ho deixem que? I a part de tots aquests problemes i confusions, ell fuma, i la seva mare ho sap, pero la meva no, i sapiguent que es mes gran i que fuma, probablement no em deixa anar amb ell, necessito ajuda perque estic feta un lio i ho estic passant malament. Petons Adolescents
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 05/10/2016 12:01
Hola LAIAIALAIA!

Primer de tot, donar-te les gràcies per escriure’ns!

De vegades, les pors se’ns mengen per dins i és molt millor compartir-les amb els altres. Si et fa por que ell sigui així, perquè no li comentes que has tingut males experiències i que no vols que et torni a passar el mateix?

I… per què no li dónes a ta mare l’oportunitat de que reaccioni bé… ? realment no sals com reaccionarà davant d’aquesta situació.

Sort!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: