Logotip de Adolescents.cat
axlrosee
axlrosee
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 25/09/16 12:45
M'HA DEIXAT PLANTADA!
Aquest estiu m'ha començat a agradar un noi i sempre parlavem per Whatsapp, pero sempre era jo la que començava les converses, a vegades ell em preguntava coses i jo com que sóc una adolescent hormonal em posava a cridar de l'emoció. Com que s'apropaven els concerts de la Mercè amb uns amics vam decidir anar-hi i jo el vaig convidar. Aquell dia mentres l'anava a buscar li vaig preguntar que si venia amb algun amic i em va dir que al final no venia, va ser un capullo perque si jo no li hagues dit res m'hauria deixat plantada. Però aqui no acaba tot, al arribar jo del concert entro al snapchat i veig que ell estava penjant fotos de un concert, osigui que m'havia penjat per anar a un altre concert... Ara no se que fer, perque per un cantó estic boja per ell i no faria res, pero per l'altre cantó el deixaria plantat si es que tornem a quedar. No se que fer, ajudaa!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 05/10/2016 11:55
Hola axlrosee!

Primer de tot, donar-te les gràcies per escriure’ns!

Creus que realment val la pena sentir que estàs boja per algú que no et respecta? Potser hauries de veure per què aquest noi t’ha fet això i si no vol parlar amb tu… has de valorar què t’aporta de positiu tenir algú al teu cap que no vol anar amb tu…

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: