Logotip de Adolescents.cat
Cirera15
Cirera15
Any: 2001
Comarca: Alt Camp
Data: 23/09/16 15:03
FESTES DEL POBLE
Hola adolescents!
Arriben les festes del meu poble i resulta que jo i els meus amics volem beure, i després anem a dormir a casa d'un dells, però resulta que el pare d'aquell amic ens farà una prova d'alchol per a no beure, tenim un dubte, la shisa surt a les proves dalchol?
Perdo per les faltes
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 28/09/2016 11:50
Hola Cirera15!

Primer de tot, gràcies per confiar en nosaltres!

Si feu la sisha amb alcohol, evidentment pot sortir a la prova. Per tant, us recomanem que no bebeu durant les festes. Sé que beure és quelcom que penseu que us pot fer gaudir més de la festa però, en realitat, la manera de gaudir 100% d’alguna cosa és vivint-la en plenes facultats i sent conscient de tot el que es viu en cada moment!

Sort!

eLena Crespi – Psicòloga. Sexòloga. Terapeuta de parella
www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: