Logotip de Adolescents.cat
neeeerrrrrrrr
neeeerrrrrrrr
Any: 2002
Comarca: Andorra la Vella
Data: 18/09/16 23:59
M'he desenvolupat del cos pero l'altura es la mateixa que fa 5 anys
Hola! Tinc 14 anys i al estiu dels 11 em va vindre la regla per primer cop i el meu cos es va desenvolupar els pits i el cul... pero la meva altura es la mateixa, faig 1'45 es super poc i tinc por a no creixer ja que les meves amigues fan 1'55 1'60. Vaig deixar de anar a revisions perque em van dir que estaba be. Que puc fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/09/2016 12:53
Hola Neeeerrrr!

Gràcies per escriure’ns!

Una de les coses que pots començar a fer és acceptar que potser no creixeràs més d’alçada. I que 1,45 potser serà la teva mida. Segur que no ho vols i penses que ser baixeta no és el que voldries ser però no hi ha res a fer per créixer més. Per tant, el procés d’autoacceptació és molt i molt important.

Si no estàs bé, parla-ho amb els teus pares i aneu al metge perquè el metge et pugui orientar millor.

Cuida’t moltíssim i moltes gràcies per contactar amb nosaltres!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: