Logotip de Adolescents.cat
marnonima
marnonima
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 18/09/16 20:22
Gelosa? Arepentida? Masses duptes
Hola tinc uns quants duptes desde que el meu ex em va demanar tornar a sortir, li vaig dir que no per que no estava segura de tornar amb ell i de per que diuen que no es bo tornar amb un ex, pero magradava. Tinc una amiga que crec que es va aprofitar de la situacio per que ara ella sempre esta parlan amb ell i segur k li agrada , pero segurament o fa per venjança per que jo em vaig liar amb un que li agradava a ella i ara me l'esta tornant amb tot aixo. Ara estic molesta i magradaria que em dijesiu algu (la vostra opinio) per ajudar-me a solucionar tot aixo estic molt rallada.

Gracies per respondrem

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/09/2016 12:44
Hola marnonima!

Gràcies per escriure’ns!

Nosaltres no et podem dir si la teva amiga fa això per venjança però sí que podem veure que això t’està perjudicant i que no ho estàs passant bé. Per tant, et podem recomanar que puguis parlar amb ella perquè és importnat que la vostra amistat no es vegi afectada per quelcom que no sabem si està passant...

De vegades el nostre cap ens diu que les coses són d’una manera però quan en parlem veiem que hi havia moltes d’altres lectures a una mateixa cosa!

Cuida’t moltíssim i moltes gràcies per contactar amb nosaltres!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: