Logotip de Adolescents.cat
GemmaPineda
GemmaPineda
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 18/09/16 17:52
M'agrada un noi
Fa temps que m'he começat a pillar molt d'un noi de 19 anys. Hem estat parlant tot l'estiu però tot per WA i no ens hem vist mai. Tot bé fins que l'altre dia em va dir explicar k li agradava la seva millor amiga... Què puc fer? Ells ja no són amics peerque ell no volia seguir el contacte pk la seva bff té nòvio i lalvors jo tinc via lliure...però no vull semblar avusiva ...Com puc fer k es fixi en mi?? I es dificil pk com k no ens veiem mai en eprsona ho he de fer tot pel Wa...ajudaaaa!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/09/2016 12:26
Hola Gemma!

Gràcies per escriure’ns!

Pel que dius, a ell li agrada la seva millor amiga i, encara que ella no li faci cas, ell encara deu estar penjat d’ella. Creus que és el millor moment per intentar atacar tu?

Possiblement necessitaries esperar una mica, recolzar-lo, demostrar-li que pot comptar amb tu i buscar alguna manera per veure-us en persona. I mica en mica anar-li mostrant que pots ser quelcom més que una amiga...

Cuida’t moltíssim i moltes gràcies per contactar amb nosaltres!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: