Logotip de Adolescents.cat
Janti72
Janti72
Any: 2004
Comarca: Baix Camp
Data: 18/09/16 14:36
Tinc un millor amic que no lentenc
Hola!
Tinc un millor amic que ens divertim molt junts quasi sempre pero a vegades ns si es el meu millor amic o no, es a dir, per mi si q es el meu millor amic pero no se si jo ho soc per ell, pq sempre va dient q soc la seva millor amiga pero fa molt vaig sentir q deia q un altre era la seva millor amiga i mes tard va tornar a dir q era jo i fa poc deia que era un altre, com se si ho soc o no per ell? Sense preguntarli?

Tambe molt sovint senfada amb mi perque diu q li dic coses a les esquenes, que linsulto i q al principi amb ell vaig de bones pero despres linsulto i tot pero no es veritat! I no ser q fer perque em perdoni i no se com demostrarli que no linsulto ni li dic coses dolentes a les esquenes! Com ho puc fer?

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/09/2016 12:20
Hola Janti72!

Gràcies per escriure’ns!

Segurament la millor manera de saber tot el que ens demanes és parlant amb ell. Dius que sou molt amics, per tant, no hi ha cap problema en que puguis parlar de tot això amb ell... i així aclariu això que ens dius de que ell s’enfada amb tu per coses que segurament no són veritat.

La comunicació és una eina molt potent i t’animem a que li comentis el que sents!

Cuida’t moltíssim i moltes gràcies per contactar amb nosaltres!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: