Logotip de Adolescents.cat
RLM400
RLM400
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 17/09/16 23:30
El noi de la meva amiga...
Hola adolescents!
Tinc un petit problema i es que un noi se ma declarat, això no seria un inconvenient si no fos perquè a una de les meves amigues li agrada aquest noi des de fa un temps... I des de fa dies m'ha estat preguntant si a mi m'agrada el noi (ella sap que ell esta enamorat de mi), i sempre li he dit que no, perquè a mi no m'agrada.
Però no se com dir-li al noi que no m'agrada i que només m'agradaria ser amiga seva...Com puc dir-li sense fer-li mal o perquè no em deixi de parlar...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/09/2016 20:10
Hola!

Sé que sembla complicat, però has d'intentar ser sincera amb aquest noi per evitar que es faci falses il·lusions. Si a tu no t'agrada, l'hi pots dir directament, o pots dir-li que no vols una parella, o que ell no és el teu tipus o que t'agrada molt l'amistat que teniu i no penses en convertir-la en parella. Les persones de seguida entenem quan no interessem a una altra persona, així que sigues valenta i afronta la situació.
Per altra banda, no podràs evitar la seva reacció. Si ell se sent ferit i s'enfada... tu no pots fer-hi res.

Una abraçada!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: