Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 17/09/16 11:13
enamorada del meu millor amic?
bon dia,
m'agradaria que em donessiu algun consell... o em diguesiu que carai m'esta passant fa.. unes dues o tres setmanes m'he fet molt amiga d'un company del colegi de fet... es dels meus millors amics al principi ell no estava segur de si jo li agradava o no pero fa una setmana o potser menys.. em vaig adonar que no era així a mes li vaig demanar a un amic seu i em va dir que ell n'estava segur de que només em volia com una amiga i jo no se que fer perque estic tota l'estona pensant en ell i avera si em parla o coses aixi i no li vui dir perque no vui que es ditancii de mi... ara que som com "germans" que faaaaiiiiiiiiiig??
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/09/2016 17:55
Hola anònima!

és molt fàcil traspassar la línia entre l'amistat i l'amor... i sembla que a tu t'ha passat, oi?

Considerarem que el que diu el seu amic és veritat i ell només vol ser amic teu. LLavors tu tens aquestes opcions:
- Declarar-te i acceptar la seva reacció
- No dir-li res i continuar sent amiga seva, amagant els teus sentiments
- Distanciar-te una mica mentre acceptes aquest desamor.

Sé que totes les opcions són complicades, però has de veure quina és la que lliga més amb la teva forma de ser, o la que t'evitarà patir...

Una abraçada!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: