Logotip de Adolescents.cat
Paaulaa26
Paaulaa26
Any: 1998
Comarca: Baix Ebre
Data: 15/09/16 18:26
Mentira o veritat??
Tinc novio i ja fa dos anys que anem. Tambè tinc una cosina que crec que em te enveja. L'altra nit em va obrir al watsapp dienme que el meu novio li tirava la canya a una amiga seva, que tenia una captura de la conversacio pero que no me la passava, sino que cuan ens veiessim me l'ansenyaria, tambe em va dir que portava les banyes i que tot el poble ho sabia. Li vaig preguntar al meu novio i hem va dir que ell aixo no u habia fet que tot era enveja de la meva cosina. No es la primera vegada que aquesta cosina em diu que el meu novio m'ha posat les banyes. Ara jo no se que fer, no ser a qui creure'm, (a dia de avui encara no he vist la captura), necessito ajuda, ja que no se que fer, em podeu ajudar?
Moltissimes gracies adolescents!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 22/09/2016 16:59
Hola Paaulaa19!

Gràcies per escriure’ns!

El més important de tot... tu confies en el teu nòvio? Et creus el que t’ha dit? Perquè si realment et creus el que ell et diu, per molt que la teva cosina et digui coses... has de confiar en la teva parella.

Imagines a la teva parella capaç de posar-te les banyes i tirar la canya a d’altres? Si és que si... parla-ho amb ell. I si no el veus capaç, no tinguis en compte res del que et diu la teva cosina i confia en ell!

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: