Logotip de Adolescents.cat
Judith
Judith
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 14/09/16 20:21
Nova clase i no m'ha tocat amb les meves amigues.
Hola, he començat 4 d'eso i en el meu institut s'ha de agafar obtatives i donç aixo pero he agafat les que a mi m'agrada pero no m'ha tocat amb CAP amiga meva pero i les nenes que hi han no m'hi parlo molt pero m'agradaria parlar amb amb elles pero no se com començar a parlar ni res. Em podrias donar algun consell per poder començar alguna conversació o com comportar-me i tal. Merciii esperuu que m'ajudeu avans que pogeu siusplau. :-)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 22/09/2016 16:45
Hola Judith!

Gràcies per escriure’ns!

Quan ens separen del nostre grup sempre és difícil però ara tens aquesta oportunitat de conèixer nova gent que ha escollit el mateix que tu, per tant, aquí tens un bon ganxo per a comenár a parlar amb les persones de la classe: sobre les coses de l’assignatura!

I, mica en mica, ja us anireu coneixent més i ja anireu parlant d’altres coses però pots aprofitar que tens en comú aquesta assignatura per parlar!

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: