Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 12/09/16 20:18
Se suposava que l'amor havia de ser una experiència bunica. ✋🏻
M'agrada el mateix nen des de fa un any. Aquest estiu semblava que podria passar algo entre nosaltres, m'obria cada dia i ens vam estar tota una nit sense dormir per fer video chat. Deia que em trobava a faltar. I jo pensa que quan ens veiguessim un altre cop al Cole despres de l'estiu, vindria fer-me dos petons i parlaríem. Pero res. A sudat de mi com de la merda. I jo ja estic farta!! Porto un any, nomes pensant amb ell. Estic farta. Pero a l'hora em fa feliç estar enamorada d'ell. L'estimo amb bogeria. Que faig? Li dic que s'ha acabat que pari de fer-me mal, o em quedo de braços creuats fen veure que no passa res i amb la Il·lusió de que un dia passi algo?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/09/2016 10:12
Hola Anònima Andorrana!

Gràcies per escriure’ns!

I què hi guanyes de braços creuats? Si ell t’ha dit moooooltes coses durant l’estiu i ara no et diu res i passa de tu, potser us mereixeu una conversa. Potser ell té molta vergonya o qui sap.

I si li proposes de veure-us per parlar del que us està passant? Si no en parleu s¡no sabreu realment què està passant aquí i tot serà fruit del que tu t’imagines que li passa...

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: