Logotip de Adolescents.cat
MIAU
MIAU
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 12/09/16 18:31
M'agrada una noia que vui lluny
Hola, bona tarda
Fa un temps vaig començar a parlar amb una noia que és d'una altra part d'Espanya per Twitter. Estem les dues en un mateix "fandom" i per això vaig decidir començar una conversació. El problema, però, és que ella ja tenia novia (era també de Twitter, és a dir, a distància) i fa relativament poc van tallar.
Al poc temps de parlar amb ella, ja vaig començar a sentir algunes coses, no era com si hagués fet una amiga més, em semblava que ella era especial... Ara ja estic més o menys segura de que sento alguna cosa per ella, m'alegra els dies amb els seus missatges i tal...
El major problema és que crec que a ella encara li agrada la seva ex, però jo vull dir-li el que sento. Però, a la vegada, ella em tira moltes indirectes com que li agradaria dormir amb mi o que ella li agradaria fer-me un petó i matar-me a carícies... No sé què fer, estic molt confusa. No tinc clar si li agrado, per les indirectes que em llança, o si només em veu com a una amiga...

Gràcies d'avançat :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/09/2016 10:10
Hola Sandra!

Gràcies per escriure’ns!

Ras i curt: si ella et llança indirectes... per què no els hi llances tu? (Ves amb molt e compta perquè vulguis que no és una persona que coneixes d’internet però pots anar llançant indirectes sobre el que sents...)

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: