Logotip de Adolescents.cat
Anònimaa
Anònimaa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 11/09/16 15:03
Ns si encara m'agrada...
Holaa!
Estic feta un lio, ns si encara m'agrada... Fa uns mesos vaig estar de lio amb un i em vaig pillar moltissim per ell pero ho vaig passar molt malament. Perque a una de les meves amigues li va dir de liarse estan amb mi lio i a una altra amiga meva li va dir que amb qui tindria k estar de lio es amb ella i no amb mi i altres coses mes... Llavors vaig decidir de deixar el k teniem encara k m'agrades moltissim. Ara estem parlant per no perdre l'amistad pero m'ha dit de quedar i no se si es lo millor per mi perque no vull tornar a caure.
Ajudaa siusplau! Mersiii
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/09/2016 09:55
Hola!

Gràcies per escriure’ns!

Realment creus que estàs apunt per quedar amb algú que encara t’agrada i que només vol amistat amb tu? Creus que estàs preparada per tenir amistat amb algú per qui encara sents quelcom més que amistat?

Viure ua situació com la teva és molt dura perquè per un costat vols mantenir el contacte amb ell però per l’altra banda saps que això et perjudicarà perquè ell no vol el mateix que tu...

Què creus que val més la pena? Cuidar-te a tu amteixa o quedar i fer-te més mal?

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: