Logotip de Adolescents.cat
Sr. Ruiz
Sr. Ruiz
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 11/09/16 05:07
M'he enamorat del amic, de la meva amiga
Hola, tinc 14 anys, l'altre dia, vaig estar amb una amiga, i doncs resulta que va venir el seu amic, clar jo em vaig enamorar d'ell només veure'l, i no se que fer, si dir-li o no se. Vam estar parlant, vam quedar per fer un tomb anar a la piscina, però no se com dir-li que m'agrada sense que li digui a ningú. Per què jo encara no he "sortir de l'armari", i tinc por de que si li dic, ho digui a tothom. M'agradaria que si podeu ajudar-me ho fèssiu. Gràcies.

Algun consell per sortir de l'armari, o millor guardar-ho fins que tingui 18 anys?

Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/09/2016 09:45
Hola Sr. Ruíz!

T’agraïm molt la teva consulta!

Sortir de l’armari ho has de fer quan estiguis preparat. Nosaltres et deixem el contacte de dues entitats que et poden ajudar a fer el procés. Però no és necessari que ho amaguis fins als 18 anys perquè ser homosexual no és res dolent i no és res que hagis d’amagar.

Pots contactar amb:
-Casal Lambda:


-Associació Afirma’t:



I, sobretot, no confonguis atracció amb enamorament: l’atracció és el primer que sents quan veus a algú i l’enamorament ja és allò que creix quan vas coneixent a la persona!

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: