Logotip de Adolescents.cat
Katiusha
Katiusha
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 10/09/16 13:50
Al novio o al ex ?
Hola, fa temps que tinc un dubte i ja no sé que he de fer. Cada vegada que hi penso crec que trobo una solució però al final ho deixo estar pel fet de que no em vull equivocar. El meu dubte és aquest: ja farà cosa d'un mes vaig deixar-ho amb el meu ex i al cap de molt poc temps vaig començar una novabrelació. Aquest noi nou m'agradava pero he d'admetre que a l'anterior me l'estimava un munt. Però el problema va arribar uns quants dies més tard, quan el meu ex va decidir tornar a demanar-me per sortir. Obiament li vaig explicar el que pasava i li vaig dir que jo l'estimava més a ell que no pas al meu novio. Des d'aleshores ja no se que fer. No se si es gaire correcte deixar al meu novio tan aviat i a mes a mes que amb això de les vacances ni l'he vist pero en el fons tinc unes ganes horribles de fer-ho ja que és molt agobiant estar amb algú quan realment estimes un altre.
Sé que la meva consulta és una mica llarga però espero que em pogueu ajudar. Gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/09/2016 18:49
Hola Katiusha,

Tu mateixa ja tens la resposta sobre el que vols fer i el que sents, no creus?

Només un petit detall a tenir en compte: per què vas tallar la relació amb aquest noi? Hi ha possibilitat que torni a passar el mateix?

Pren una decisió i sigues honesta amb tots dos: la teva parella actual i amb el teu ex, per evitar fer-vos més mal.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: