Logotip de Adolescents.cat
Anonimouse
Anonimouse
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 09/09/16 22:51
Estudis
Hola!
Primer de tot m'agradaria demanar-vos que aquesta consulta no es publiqués, gràcies.
No se si vosaltres tracteu aquests temes, ja que a les consultes només he vist els apartats de psicologia, sexualitat i alimentació, però m'agradaria preguntar-ho.
Fa dies que dono voltes a això d'estudiar turisme, he mirat en diferents webs i foros i cap no em resol els meus dubtes. Haig de fer batxillerat per poder estudiar-ho? Quina és la nota que s'ha de treure per entrar-hi? Hi ha diferents tipus de carreres en quant a turisme? Quants anys són? Quins són els millors llocs per a estudiar-ho? Quin tipus de batxillerat/cicle haig de fer?
En tinc moltes més, pero ara mateix no em venen al cap.
Moltes gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/09/2016 12:57
Hola!

Quantes preguntes!

Intentarem resoldre-ho. A la pàgina web de la generalitat hi ha aquests cursos relacionats amb el món del turisme (a part de la carrera universitària):



Turisme

Però si vols estar ben informada, el millor és que ho preguntis al teu tutor o tutora o vagis a un punt d'informació juvenil, que tindran tota la informació actualitzada.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: