Logotip de Adolescents.cat
Gemma
Gemma
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 09/09/16 20:43
CABELL!!!!!!!!!!!!!!!
Hola,
Estic algo precupada perque jo tinc el cabell arrisat des de neixament i tambe tinc serrell .
Les meves amigues totes tenen el cabell llis i sense sarrell. M'agradaria molt ferma la permanent llisa pero la meva mare diu que no perque em quedera el ris igual :( que puc fer per tenir el cabell llis sanse pasarme les planxes i que em duri?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/09/2016 12:47
Hola Gemma,

Nosaltres no sabem quines maenres hi ha per allisar-te el cabell, però ens sorgeix una pregunta: per què necessites ser igual que les teves amigues?
Segurament el teu cabell té molta personalitat i això ho has de potenciar! No vulguis ser qui no ets, és important que estimem les nostres peculiaritats, perquè això ens fa especials! Fixa't en la Cara Delevigne, que no ha volgut depilar-se les celles, per exemple!
Treu partit del teu cabell que segur que és preciós!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: