Logotip de Adolescents.cat
Ina
Ina
Any: 1998
Comarca: Baix Empordà
Data: 09/09/16 19:17
Caos!
Bones, fa un parell de setmanes vaig crear-me un usuari a badoo! Y he conegut un noi amb el cual en compenetrem molt be, tan en gustos com aficions! Pero ara me atabalat, i li he dit que no soc la persona que busca! Pero cuan li enviat el misatge m'he quedat amb la sensacio de que l'he cagat! I ara nose que fer! Per cert ell es mes gran que jo!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/09/2016 12:44
Hola!

Està molt bé que tinguis ganes de conèixer persones noves, però ja saps que has de vigilar amb el món virtual perquè no sabem qui hi ha darrera la pantalla. Potser hauries d'anar més a poc a poc i explicar-ho als teus pares o a les teves amigues per si quedes amb ell....
Dóna't un temps per conèixer-vos més a fons, ja que sembla que tu mateixa t'has atabalat amb la rapides amb què va tot, oi?
Doncs posa una mica de distància ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: