Logotip de Adolescents.cat
strawberry
strawberry
Any: 2000
Comarca: Conca de Barberà
Data: 08/09/16 20:33
Nosé com dir-ho
Hooola
Bé el problema esque he pensat de ser vegetariana, pero no se com dir-s'ho a els meus pares, avui estava sola amb la meva mare a casa i estavem molt bé i justament estavem parlant de que menjar demà i ella va dir unes hamburgueses amb un altre cosa i jo en aquell moment estava a punt de dir parlant d'hamburgueses.... però esk nose no puc, em costa i alomillor el meu pare s'ho prn millor o esk nosee.... se que al final ho acceptaran però esk els principis sempre son durs i pues esk nose com dir-ho o plantejarse'ls
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/09/2016 10:08
Hola strawberry,

Si tu has pres aquesta decisió de manera ferma, ho has de comunicar als teus pares. Hi ha persones que adopten la dieta vegeteriana a través d'etapes: primer deixen la carn vermella, després la carn blanca, després el peix.... i així no es fa tan difícil per un mateix ni per l'entorn.

Per què no ho proves així? Estem segures que els teus pares respectaran la teva decisió si els dónes un bon argument.

Una abraçada
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: