Logotip de Adolescents.cat
mmmmmmmrosa
mmmmmmmrosa
Any: 2000
Comarca: Alt Camp
Data: 08/09/16 16:00
primer lio, i resulta ser una merda
hola! us explico jo tinc 16 anys i aquest estiu em vaig liar per primer cop amb un noi a una festa. Al principi ja li vaig dir que em feia molta vergonya liar-me ja que no ho havia fet mai i ell em va dir que no passava res i tal i semblava super bon nen i tal, ens vam liar i tot bé ja que em va fer sentir bé i tot però no el coneixia de res (el vaig conèixer aquella mateixa nit) i ell és d'un poble que està a 40 min del meu. El dia seguent em va obrir i em va dir que ell pujava al meu poble un dia perquè eren les festes i que ens veuriem però al final no vàrem coincidir perquè ell i va anar a un dia i jo a un altre i ja no hem parlat més. Em sap greu perquè per molt que fos una nit qualsevol jo volia algo més nose.. l'oblido? què faig?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/09/2016 10:18
Hola mmmrosa,

Sembla que va ser una nit agradable per tots dos, però que no hi ha massa interès en continuar coneixent-vos, no?
Si vols pots intentar parlar amb ell i veure com respon a la teva conversa...i si veus que no et segueix, serà millor que posis punt i final i recordis aquest noi com "el noi que et va ensenyar a liar", sense cap més història. Realment tampoc el coneixes com per enamorar-te d'ell, oi?

Una abraçada!
Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: