Logotip de Adolescents.cat
Hawai
Hawai
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 08/09/16 00:54
creixement de pit i adelant de la reglaa
Holaa!
Jo sempre havia sigut una nena normal satisfeta amb el seu cos i tal, però últimament em sento molt estranya...
Totes les meves companyes de classe tenen la regla i molt de pit, menys jo!!!
Tan sols volia saber si hi ha algun tipus d'aliment que t'adelanti la regla o t'augmenti el creixement del pit, tan sols vull ser com tothom. Ja sé tan tu com els que comentin em direu que no m'obsessioni amb aixo, que tan sols és un tema estàtic, que la regla és una merda i tal... però m'és igual...
moltes gràcies per la estupenda feina que esteu fent!!!!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 08/09/2016 10:12
Hola guapa!
Ja imagino que el tema no es la regla en si sinó els canvis de cos que veus que comporta que et vingui, el passar de tenir un cos de nena a començar a desenvolupar-te. Bé, no hi ha cap aliment ni res que pugui fer que et vingui més d’hora la regla, a cada persona li arriba el moment i a tu també t’arribarà. Tindràs que tenir una mica de paciència. Intenta no comparar-te amb les teves amigues.
Una abraçada
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: