Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 1999
Comarca: Ripollès
Data: 06/09/16 17:12
Ajuda
M'agrada una persona que no la veig casi mai i no parlem mai i no m'atraveixo obrir per whatsapp. No hi ha cap activitat que pugem concidir. I no se que fer.
Em podríeu donar alguns consells?
Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/09/2016 16:54
Hola anònima,

Doncs el primer que em preguntaria és: segur que t'agrada una persona amb qui no tens res en comú? Si no teniu converses, si no teniu alguna afició semblant o amcis en comú.... com pots saber realment que t'agrada?
Sé que és difícil, però potser seria interessant que iniciessis algun contacte, no?
Com l'has conegut? Què t'ha cridat l'atenció? utilitza això per començar a parlar amb ell i mira com evoluciona la conversa... si ell segueix el joc, si s'interessa per tu... i així podràs valorar si realment et continua agradant ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: