Logotip de Adolescents.cat
ola
ola
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 06/09/16 14:07
Que puc fer
Bones! mireu, a principis de juliol vam celebrar una festa d'anniversari d'una amiga i en aquell moment em vaig comensar a fixar en noi, pero no li vaig donar importancia. El que pasa es que ens hem anat troban mes cops i ell s'ha fixat en una amiga meva que no valora gaire els nois i sé que li fara mal.. Aquest noi ara mateix m'agrada bastan.
Ajuda siusplau, m'agradaria cuidar-li l'atendia d'alguna manera pero soc molt timida..
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/09/2016 16:51
Hola!

Si vols que aquest noi es fixi en tu, és important que sàpiga que existeixes. Què vol dir això? Doncs que t'hi apropis, que parlis amb ell, que busqueu coses que teniu en comú, temes de conversa... Mira de parlar amb ell i comprova si us enteneu. Si ets tímida, pots utilitzar les xarxes socials per sentir-te més segura. Un cop hagueu començat a tenir contacte i converses més íntimes, ja serà cosa seva... tu no pots canviar els sentiments dels altres, i això ho hem de tenir clar ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: