Logotip de Adolescents.cat
Sandruska
Sandruska
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 05/09/16 22:37
rivals? 397
Hola! Tinc una experiencia nova que no sé com afrontar-la, mireu, us explico:
Jo tinc 18 anys, i porto exercint de monitora de patinatge artístic fa 5 anys. Jo no sóc una persona competitiva, sóc bastant noble i humil, i normalment sempre tinc una companya perquè hi ha bastantes nenes. Però resulta, que a la companya que m'han posat, li caic molt malament. Només vol ser la meva rival, i ser millor que jo. Ja va fer fora a dues altres companyes amb la seva actitut de "jefa", i segurament és el que intenta amb mi. Jo no sé com actuar, ja que per aIxò, no hi ha comunicació entre nosaltres, ni res de res. Bàsicament em sap greu per les nenes.
Els meus pares diuen que lluiti pel meu lloc de monitora, que no em deixi trepitjar... però si faig el mateix que ella, el grup se'n va a la merda.
Que creieu que haig de fer?
Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 08:43
Hola Sandruska !

T’agraïm molt la teva consulta!

Uf! Quina situació més complicada! Entenem que depenent de què facis, les nenes en surten perjudicades però per tu és molt difícil mantenir aquesta situació. Tens la possibilitat de parlar amb algú del club de patinatge que us permeti arreglar la situació?

I a ella li has comentat tot aixó que estàs vivint amb ella? Potser una bona conversa us ajuda a arreglar les coses...

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: