Logotip de Adolescents.cat
Anonim///
Anonim///
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 05/09/16 20:36
Jo no "bec", pero els meus amics fan botellón
Hola,

tinc 14 anys, i al meu grup d'amics del poble som de diferents edats (14-17 anys). Aquest cap de setmana tornare al meu poble (per festa major) i estàn planejant fer un altre botellón (diuen que s'ho passen be fent-ho). Tots els del meu grup beuen i un de 16 i dos de 14 fumen. Jo ni fumo ni bec (tampoc ho he provat, ni ho provaré). El que pasa es que aniràn tots i jo no se si anar amb ells (sense beure ni res, només per estar allà).

Qué faig? Ajuda si us plau
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 08:42
Hola Anonim !

T’agraïm molt la teva consulta!

I et felicitem, moltíssim. Perquè mantenir-te recte sense beure ni fumar quan el teu entorn ho fa, és de ser molt valent i tenir les idees molt clares. Felicitats!

Et recomanem, evidentment, que segueixis així perquè sí que és cert que a pressió per beure i fumar és molt gran però realment ja saps que són molt perjudicials per la salut i que, a més, coses com l’alcohol alteren la consciència i això fa que es facin més conductes de risc.

Sigues valent!

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: