Logotip de Adolescents.cat
Anonimo
Anonimo
Any: 1999
Comarca: Segrià
Data: 04/09/16 23:42
NOSE COM COMENÇAR
Hola, m'agrada una noia amb la qual he parlat molt poc, nose com atansar-me a ella ni com iniciar una converça de whatsapp amb ella, nessecito ajuda urgentment!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 08:19
Hola!

T’agraïm molt la teva consulta!

Et proposem una cosa: busca 5 maneres per poder acostar-te a ella. Les 5 maneres que se t’acudeixin... illavors ordena-les de la més senzilla a la més complicada. Escull la més senzilla i busca 5 maneres similars a la més senzilla... ie scullne una per iniciar la conversa...

La timidesa qu etens é smolt normal i tu mateix t’has d’ajudar a vènce-la i a fer el pas de dir-li alguna cosa. T’animem i sabem que venceràs la teva pos mica en mica!

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: