Logotip de Adolescents.cat
Núria!
Núria!
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 04/09/16 19:07
La meva mare... em preocupa
Hola Adolescents.cat!!

Aquests dies, estic trista i em sento insegura perquè la meva mare està com més trista i com més cansada de tot.

Com per exemple, avui, com que ha de fer totes les feines de casa (ja que a vegades jo l’ajudo) i tot això, està com més trista i desmotivada, no com els altres dies que està alegre i amb ganes de fer coses.

Quan està així jo no sé què fer per animar-la, perquè em preocupa i m’agradaria que em donéssiu algun consell per fer-la somriure quan està amb dies així...

Gràcies i molts petons!! :*
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 08:14
Hola Núria !

T’agraïm molt la teva consulta!

I et volem felicitar perquè veiem que et preocupes per la teva mare i això és preciós. I pensem que potser si li expliques com n’estàs de preocupada per ella i que tens ganes per fer quelcom perquè ella estigui millor seria fabulós i segur que l’ajudes molt.

Anima a ta mare a que si no està bé, busqui ajuda perquè tu la pots ajudar fins a un punt però només ella pot ensortir-se’n d’allò que la preocupa.

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: