Logotip de Adolescents.cat
Aa12345678
Aa12345678
Any: 1999
Comarca: Alt Penedès
Data: 04/09/16 17:03
Puc recuperar la meva compta de Instagram?
Hola! Bueno ben bé no es una consulta psicologicani res.. però esque fa uns dies que em va passar alg amb el meu instagram i no sé a qui prguntar-li.. això nomes porta uns minuts siusplau! Me la podrieu respondre?
Fa uns dies estava mirant el meu compte de instagram i sense volguer i no sé com vaig tocar un botó on posava que volia desconnectar la meva compte de instagram temporalment.. (tal com a fet el Justin... diria..) la meva pregunta és: puc tornar a recuperar el meu compte? I si es així, com ho puc fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 07:43
Hola aideeta !

T’agraïm molt la teva consulta!

Nosaltres no som expertes en això, per tant, elque has de fer és dirigir-te a la pàgina de contacte d’instagram o intentar recuperar la teva contrasenya. Segur que quan intentes iniciar la teva sessió hi ha alguna manera per recuperar la contresenya. Sort!

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: