Logotip de Adolescents.cat
Paulaa💕
Paulaa💕
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 03/09/16 19:04
Estic enamorada del meu amic, li dic?
Hola,
Estic enamorada d'un noi desde fa 2 anys, anem a la mateixa clase desde fa 8 anys, i som molt molt amics, pero jo vui algo mes que aixo. Crec que ell no sap que m'agrada. I estava pensant en dir-li. Però clar, si li dic, me la jugo, perque si em diu que no vol res amb mi, li dira a tots els seus amics ii cada vegada que estigui al pati o algo, tot el cole sabra que ell em va dir que no. Pero si em diu que si, pot estar be, però també, com estem a la mateixa classe i tot no ens concentrariem ens els deures i tot i tot el rato ens estariem mirant, i crec que ens cansariem de cada dia estar junts i no crec que funcioni molt. Ara bé, aquet any no, l'altre jo em quedare al cole per fer batxillerat i ell s'anira a fer moduls. I el meu dubte es: li dic ara, o espero a que s'envagi (perque seguirem veien-nos)

Meerciii❤
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 07:41
Hola Paula !

T’agraïm molt la teva consulta!

I si enlloc de dir-li intentes anar de manera més subtil i així veus si et segueix el rotllo?

Intenta quedar amb ell algun dia amb alguna excusa... o parlar més sovint amb ell a soles... i així aniràs veient si ell també mostra interès... i si veus que s’interesssa per tu... llavors pots dir-li quan vulguis

Evidentment, el risc és el de que ell no senti el mateix per tu i que la vostra relació canviï però diuen que qui no s’arrisca no pisca... oi?

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: