Logotip de Adolescents.cat
_laaurarf_
_laaurarf_
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 03/09/16 03:01
M'agrada un noi que té 2 anys menys que jo..
El primer dia de les festes majors del meu poble vaig liar-me amb un noi que tenia 2 anys menys que jo, al endemà em va obrir per whatsapp dient-me que amb mi va sentir coses que amb les demes no havia sentit mai, em va demanar d'anar de lio serio i jo li vaig dir que no. Vam quedar a la nit i ens vam tornar a liar, i al matí em va dir que com eren festes que no volia anar de lio i que millor ho deixavem estar, però a la nit vam tornar a quedar i ens vam tornar a liar.

Aixi vam estar durant 5 dies, fins que la 5a nit, ens vam tornar a liar, però sen va anar un poc de mare, i li vaig acabar fent una "paja" i, textualtment, em va dir: "anem de lio vale". Però al endemà , como no, em va dir que no volia res amb mi, que ja parlariem després de festes.

Ara ja han passat 3 setmanes i no vol saber res de mi, però tot i això em posa "m'agrada" a les fotos del instagram. No entenc res, que preten? He provat d'obrir-lo però no vol parlar amb mi, i ell m'agrada.
Que faig? Ho deixo estar tot?


Moltes gràcies per perdre un ratet llegint això, espero haver sigut clara!

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 07:08
Hola Laura !

T’agraïm molt la teva consulta!

Pel que ens deies, tu no vols cap lio sèrio amb ell, per tant, ara ell t’està dient que tampoc el vol... és a dir, esteu d’acord amb el que no voleu.

Entenem que és dur que algú ara et digui que no vol quan abans et deia que volia però si ara tots dos voleu el mateix, no hi hauria d’haver problema.

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: