Logotip de Adolescents.cat
itsme
itsme
Any: 1998
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 01/09/16 18:41
NECESITO DESCARREGAR-ME
Hola adolescents, sincerament necesito descarregar-me i crec que aquest es un bon lloc per fer-ho i potser me poder donar algún consell o algo que farieu vosaltres. Fa uns diez he tornat de vacances, jo em noto be pero amb el meu novio tinc dubtes, bueno mes que dubtes tinc por. jo me l'estimo i molt, ell a mi també pero la distancia em fa patir bastant i pensó que el perdre o una cosa similar. Ell m'ha aguantat en els meus pitjors moments i jo li agraeixo molt pero a la vegada sempre pensó negativament i no se perque, jo no vui fer-ho pero me surt sol. Porto uns diez una mica deprimida i vull canviar ja! No vui tenir tants sentiments, tenir els necessaris pero sense sobrepasar, sentir-me feliç, alleugerada i deixar de banda tot lo negatiiu....
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/09/2016 06:52
Hola Itsme!

T’agraïm molt la teva consulta!

I si li comentes a la teva parella que estàs passant per aquest mal moment?

Quines creus que són les coses que fan que estiguis en aquest moment baix i negatiu? I, sobretot... què creus que et podria fer sntir millor i més positiva?

Sovint, quan pensem en negatiu, llavors estem fluixos i comencem a actuar de manera més negativa i això no ens ajuda.Per tant, focalitza’t en veure què et faria sentir millor i fes-ho perquè així estaràs més animada!

Moltes gràcies, de nou, per la confiança. Fins aviat!

eLena Crespi – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: