Logotip de Adolescents.cat
Anònimaa
Anònimaa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 01/09/16 01:07
No se si m'agrada...
Holaa!
Estic de lio amb un nen i estic super agust amb ell, pero la veritat es que al parlar per wats amb ell em fa pensar que a lo millor no m'agrada. Quan em diu de quedar jo no vull o no tinc proy ganes pero deusprés pensant m'agrada i m'encanta estar amb ell, quan quedo no vull marxar pero despres penso altres coses, com que no vull tindre cap relació amb ell ni seguir.
Estic feta un lio, no se que fer amb ell...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/09/2016 16:57
Hola anònima,

Sembla que has d'acabar de descobrir què sents per ell, però pel que expliques t'hi sents còmode, però no et desperta cap desig intens.

Has de veure si vols continuar estant de lio amb ell (i si a ell no li fa mal aquesta situació) o si prefereixes deixar-vos de veure.

El que és evident és que no hi vols una relació de parella, així que sigues clara amb ell perquè ell també pugui prendre una decisió al respecte ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: