Logotip de Adolescents.cat
Anonima MSC
Anonima MSC
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 31/08/16 23:51
COM CONVENCER ALS PAREEEES
Hola adolescents
Akesta semana sera la festa major del meu poble i tinc moltisimes ganes danar al DJ k faran a lanit. Mai e anat a un concert dakets de festa major i els meus paress no volen k hi vagi pk tenen por de k begui fumi i de k fagi coses amb nois. Els hi e deixat clarsisim k io no penso fer res daixo i sembla k estan entrant en rao. el problema esk el Dj acaba a les 5 del mati i magadaria kedarme a dormir a casa una amiga pro els meus pares son molt tancats de ment i no em deixaran. Sisplau com podria convencels pk em deixesin anar a la festa major i poder anar a dormir a casa la meva amiga
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/09/2016 16:43
Hola Anònima,

Té molt bona pinta el pla! Però no creus que potser demanes massa tenint en compte que no has anat mai a concerts? Potser és millor intentar negociar que et deixin quedar una estona i que ells et vinguin a buscar (així estaran tranquils de veure en quines condicions vas). Així et pots guanyar la seva confiança i mica en mica et deixaran més llibertat per sortir!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: