Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 1999
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 31/08/16 09:38
Siusplausiusplsiusplaullegiu-loooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
A veure per on començar, vaig coneixer un noi i em va agradar moltiisim (tant aspecte físic com interior) i totes les coses apuntaven a que jo tmbe li agradaba. vam perdre el contcte perque em vaig assbentar que li agradaba una altra noia encara que ens vam veure un parell de vegades pero bueno ara tornem a tenir contacte una altra vegada y no se que pensar. Com saps que estas realment enamorat? Digueu-me els simptomes mes comuns siusplau. I com saber si a l'altre persona tambe li agrades? Perque em dona molt corte parlar d'aquest tema. Gràcies per llegir-lo!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 13/09/2016 07:40
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

És molt difícil saber si li agrades a l’altre del tot cert i els símptomes de l’enamorament no són iguals en tothom i tu els pots percebre d’una manera i una altra persona de l’altra. Per tant, no sabem si li agrades a aquest noi però el que pots fer és mantenir el contacte, intentar quedar amb ell... començar a llançar-li indirectes i si veus que et segueix pots dir-li que t’agrada...

A veure què et diu! Però a poc a poc!

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: