Logotip de Adolescents.cat
Gemma
Gemma
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 29/08/16 20:11
alcohol
hola,
Mira l'altre dia vaig anar de festa i vaig anar amb una de 20 anys , jo en tinc 13 .
El cas es que vaig veure massa i vaig agafar un coma atilic i ara els meu pares no em tenen confiança .Que puc fer peque em perdonit i que em deixin tornar a sortir una altre vegada?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/09/2016 10:27
Hola Gemma,

Sembla que la festa et va marxar una mica de les mans, no?

És natural que els teus pares pateixin i sentin que has traït la seva confiança. Segurament tardaràs una mica a guanyar-te-la de nou. Sigues sincera amb ells i pacta les estones de sortir. Al principi seran més estrictes i mica en mica, si tu compleixes la teva part del tracte (arribar a l'hora i sense rastres d'haver consumit) t'aniran donant més espai....

Una abraçada bonica,
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: