Logotip de Adolescents.cat
Gemma
Gemma
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 29/08/16 20:04
M'agrada un nen més petit que jo
Hola.
Mira tinc 13 anys ,en faré 14 i ara fare 3r de la eso ,pero tinc un petit problema es que m'agrada un nen mes petit que jo ,ell ara farà 2n de la eso . Vam estar de lio una setmana ,però com que venia l'estiu hu vam deixar per quant tornesim a l'institut .
Cada cop que les meves amigues em veuen amb ell se men burlen i nose que fer .
Tambe ma dit que si tornavem que hauriem de fer sexe oral pero jo nose que es , m'ho podries explicar sisplau ??

Espeu que em puguis ajudar amb els dos dubtes que tinc ..
Gràcies

InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/09/2016 10:24
Hola Gemma,

Punt número 1: si t'agrada aquest noi, endavant! La gent sempre pot buscar raons per burlar-se d'algú, som així de cruels. No deixis que aquestes brometes afectin aquesta relació amb el noi, si és que realment t'agrada, d'acord?

Punt número 2 : el sexe oral és llepar i xupar els genitals de l'altra persona amb la boca. És una pràctica que han de consentir totes dues persones, així que si tu no vols fer-ho, no ho facis per obligació, entesos?

Espero haver-te ajudat ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: